Tannbehandling

Bestill time

Andre behandlinger

Undersøkelse

Ved hjelp av røntgen, speil, sonde og kommunikasjon undersøker jeg tenner og tannkjøtt og legger en eventuell behandlingsplan.

Forebyggende behandling

En såkalt tannrens er en forebyggende behandling jeg utfører mye. Behandlingen innebærer fjerning av belegg, plakk, tannstein og fyllingsoverskudd. Dette for å forhindre karies og tannkjøttsykdommer.

Proteser

Manglende tenner kan erstattes med proteser. jeg lager proteser for helt tannløse kjever eller for kjever som har noen tenner.

Kroner og broer

Ved tap av enkelttenner erstatter jeg disse med kroner eller broer. Disse kommer i porselen, gull eller gull kombinert med porselen.

Tannkjøttsykdommer

De vanligste tannkjøttsykdommene er gingivitis og periodontitt. Gingivitis er en overfladisk betennelse i tannkjøttet som behandles med å fjerne belegg og tannstein. Periodontitt behandles vanligvis med en dyp rens over og under tannkjøttsranden.

Akutt hjelp

Det er alltid viktig å oppsøke tannlege ved tannskader. Dette for å redusere risikoen for komplikasjoner. jeg tilbyr akutt hjelp ved tannverk, tapt fylling eller annen tannskade.